0216 211 03 90

Obesimed Türkiye ' de : Obesimed 79 TL (Şimdi Sipariş Ver)



20 Yorum
  • cansu
    Mayıs 7, 2012 at 3:53 pm

    obosimed kullanmak istıyorumm.inş yararlı olur .


  • obesimed türkiye
    Mayıs 8, 2012 at 2:56 am

    Bende obesimed i bu siteden aldım.4 haftadır düzenli olarak kullanıyorum hissedilir bir biçimde etkisini görmeye başladım.kullanmak isteyenlere tavsiye ediyorum.


    • Şeyma
      Mayıs 11, 2012 at 10:18 pm

      bu obesimed kullanılırken yanında ekstradan bir diyet uygulanmasıda gerekiyor mu ?
      Herhangi bir yan etkisi mevcut mu ?


  • erkan ünal
    Mayıs 8, 2012 at 9:06 am

    Obesimed kullanmak istiyorum,aşağıdaki özelliklere sahibim buna göre kullanabilirmiyim.

    -70 yaşındayım
    -Kalb hastasıyım İki damarımda sitent takılı
    -troit hastasıyım

    Bilğilendirirseniz memnun olacağım.

    Selam ve sayğılar


  • ebru
    Mayıs 8, 2012 at 8:08 pm

    ben bu ılactan 3 kutu kullandım ve ayın 17 sınden berı kullanıyorum 1 hafta tekraa baslıycam sonra ama ınanın cok faydasını goruceksınız sakın reklam yapıyorum falan sanmayın cunku ben halktan bırıyım ve bu ılacı eczaneden aldım kullandım


    • Özlem
      Haziran 6, 2013 at 12:36 pm

      Merhaba ne şekilde kullandığınızı ve nasıl beslendiğinizi açıklarmısınız rica etsem bu benim için gerçekten çok önemli şimdiden teşekkürler.


  • seyhan
    Mayıs 9, 2012 at 4:06 pm

    arkadaşlar merhaba kullanıcı yorumları benim için çok önemli buna benzer birçok ürün kullandım ama fayda etmedi ne olur bana yardımcı olun kullanayımmı samimiliğinize güveniyorum


  • ilknur
    Mayıs 9, 2012 at 4:09 pm

    merhaba arkdaşlar bende obesimed e başlıyorum kullanmaya kimi kullananlar yaradı diyor kimiside hiç bir işe yaramadı bakalım bende işe yarıycakmı . iyi veye kötü sonucu mutlaka yazıcam.sağlıkla kalın


  • selin
    Mayıs 9, 2012 at 8:27 pm

    bugün kullamaya basladım,2 bardak suyla asırı bi tokluk yaratıyo,sonucları yazıcam.


  • bellis
    Mayıs 10, 2012 at 6:53 pm

    ilacı emziren kişiler de kullanabilir mi?


  • obesimed hülya
    Mayıs 11, 2012 at 7:28 pm

    merhabalar benım 2 yasında bır oglum var dogumdan sonra acayıp sekılde kılo aldım ve bır turlu veremedım cok ugrasmama ragmen sonra reklamlarda obesimed i gordum. hemen aldım 84 kılodan 79 dustum sadece bır kutu kullandım gunde 3 lıtre su ıctım hergun 1 saat yurudum evde yarım saat egzersız yaptım ve aklıma geldıkce yesıl cay ıctım hıc ac kalmadım en basında bır ıse yaramıyor gıbı gelıyor ama kullandıkca anlıyorsun ben cok memnun kaldım herkesın bırkere denemenısını tavsıye ederım.


  • obesimed meltem
    Mayıs 11, 2012 at 7:30 pm

    obesimed ben de kullanıyorum. ilk hafta belirgin ölçüde farkını hissettim. ilk zamanlar sadece su ihyiyacı hissediyordum şimdi tatlı ve yeme isteğim dewam ediyor. ama yinede 3. haftadayım ve gayet olumlu. yaza girmeden bu bile güzel. teşekkürler obesimed bu arada ben hiç spor yapmadım sanırım sporda yapılırsa daha etkili olur.


  • obesimed ahu
    Mayıs 12, 2012 at 2:31 pm

    Arkadaşlar bende 3 haftadır obesimed kullanıyorum.şimdi sizlere obesimed ile ne kadar etkili olduğunu yazıyorum. 3 hafta önce 95 kilo iken düzenli egzersiz ve yemeklerden önce 2 adet obesimed alarak 4 kez oturduğum masaya günde sadece 1 kere yiyerek tamı tamına 75 kiloya düştüm.gerçekten bu etki inanılmaz.obesimed kullanmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.


  • fatma çopur
    Mayıs 13, 2012 at 12:52 am

    mrb
    ilacla ilgili yorumları okudum
    güvenilir yorumlar olduğuna inanmak istiyorum. bende iştahlı ve kilo veremeyenlerdenim. depreyon ve hipotroidi hastasıyım yani ilaclarını kullanıyorum bunlarla birlikte obesimedi alabilirmiyim. bir çok bitkisel ilac kullandım ama hiç biri işe yaramadı inşallah bu benim için bi yardımcı olur.
    cevabınızı bekliycem…. saygılarrr…….


  • sessiz kumsal
    Mayıs 16, 2012 at 9:01 pm

    arkadaşlar mrh.ben bugün başladım 88 kiloyla başladım.inşallah faydasını görürüz hayırlısı bakalım


  • ülfet
    Nisan 13, 2013 at 12:09 am

    merhaba sevgili dostlar,,ben ülfet bu ilacın ciddiyetine bugün ve sizlerin yorumlarını okuduktan sonra vardım ben 110 kiloyum ve artık kendimi engelleyemiyorum,,yarın ilacı aktif olarak kullanmaya başlıycam ve ölmez sağ kalırsam biray sonra tekrar burda sizlerle buluşucam ümit ediyorumki işe yarar ve bende hayatıma normal insanlar gibi devam edebilirim ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olsun hoşçakalın…..


  • Pelinnn
    Nisan 22, 2013 at 10:41 pm

    Bu ürünü bi arkadaşımdan duydum ve öyle kullanmaya başladım daha kullanmaya başlayalı 2 gun oldu kılo kaybım yok ama gercekten tok tutuyo doymak bılmeyen ben az yemekle doyuyorum cok guzel bısy


  • ayşe
    Mayıs 1, 2013 at 11:20 pm

    ben iki gündür kullanıyorum ve nerdeyse hiç acıkmıyorum sonuç ii olucağa benziyo :)


  • selin göksu
    Mayıs 23, 2013 at 6:08 pm

    arkadaşlar cevaplarsınız çok sevinirim eczaden bu ilaç reçetyle alınıyomu ve eczanede fiyatı ne kadar lütfen yardımcı olursanız sevnrm


  • felamur
    Haziran 7, 2013 at 1:03 am

    ben 4 gündür kullanıyorum gerçektende iştahım kesildi.az yiyorum ve 2 kilo verdim 64den 62 ye düştüm tavsiye ederim



Siz de Yorum yazın



Obesimed Kullananlar

Takip Edin

Hata E posta adresiniz kaydedilmiştir. Gönderilmiştir.

© 2012 Obesimed Türkiye Sipariş

Obesimed | Obesimed Nedir | Obesimed Nasıl Kullanılır | Kullanıcı Yorumları | Sipariş Ver | İletişim | Xml